Advocaat Amber Hendriks

Sinds 2018 werkt Amber als advocaat strafrecht in Antwerpen. Ze heeft ook de Salduz-opleiding voor bijstand bij het verhoor gevolgd, waardoor ze perfect uitgerust is om cliënten te vertegenwoordigen.

De essentie van haar werk als advocaat is het opbouwen van een waardevolle en betrouwbare band met haar cliënten. Deze connectie is haar drijfveer en de reden waarom ze elke dag gepassioneerd werkt in het strafrecht.

Beoordelingen advocaat zeden

Na een periode van 5 jaar heeft Sanne mij perfect bijgestaan gedurende mijn gehele zaak. Het adviseren, bijstaan alsmede betrokkenheid bij de zaak heb ik als grote pluspunt ervaren!
Zwijgrecht verdachte
Délano
Vanaf het begin van onze delicate, vrij moeilijke en persoonlijke rechtszaak stond ze ons echt enorm goed bij. Ik weet dat ik professioneel moet blijven maar toch... het is als ware voor ons gezien een professionele "vriendin" geworden. Wij zijn enorm tevreden over haar werk, inclusief haar vriendelijkheid en discretie.
Zwijgrecht verdachte
Manuel
Sanne is zeer deskundig, geeft goed advies en is to the point. Duidelijke afspraken gemaakt zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Hele goede ervaring met een complexe uitgebreide rechtzaak. Hierbij is de eis van 6 jaar celstraf verminderd tot een gevangenisstraf met uitstel (voorwaardelijk).
Zwijgrecht verdachte
R.

FAQ

In 2018 is Amber in rechten afgestudeerd aan de Universiteit van Antwerpen. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, ontwikkelde ze een diepgaande fascinatie voor strafrecht, naast een sterke interesse in zowel psychologie als criminologie – disciplines die haar inzichten zeker verrijkt hebben.

Ook heeft Amber de kans gegrepen om te studeren in het buitenland, wat haar kennis verder heeft verbreed. Dankzij het Erasmus-programma heeft ze een semester doorgebracht aan de Université Toulouse Capitole in Frankrijk – een geweldige ervaring die haar wereldbeeld heeft gevormd en haar voorbereid op een succesvolle carrière.

Ze vervult vol passie en enthousiasme de functie van “Client Care Manager”. In deze rol zorgt ze ervoor dat er geen enkele hindernis is tussen haar en de cliënten. Ze staat altijd klaar om zowel je persoonlijke als juridische vragen te beantwoorden, dus aarzel niet om haar te benaderen met je zorgen.

Ja, sinds 2018 is zij ingeschreven als advocaat bij de balie van Antwerpen. Omdat zij naast “Client Care Manager” ook werkzaam is als advocaat, is Amber echt de belichaming van de perfecte balans tussen het juridische en menselijke aspect van het advocatenberoep.

Amber zal je tijdens een eerste kennismaking gratis en vrijblijvend adviseren. Hierna bekijken we hoe we jou verder kunnen helpen en eventueel verdedigen voor de rechtbank. De kosten hiervoor komen we gezamenlijk overeen. 

Hieronder vind je verschillende mogelijkheden om Amber te bereiken. Dit kan via mail, telefonisch of via ons contactformulier.

Contacteer
Amber Hendriks

U kunt Amber een bericht sturen met het formulier, via social media in contact komen of bel naar het volgende telefoonnummer:

Collegae

Veronique De Hertogh
Sanne de Clerck
× Advies nodig?