Advocaat LUNA ARCARI

Luna Arcari heeft haar Masterdiploma in de Rechten behaald aan de Vrije Universiteit Brussel, waar ze zich heeft gespecialiseerd in het strafrecht. Haar liefde voor het strafrecht ontwaakte tijdens haar masterjaren en groeide alleen maar sterker door haar ervaringen tijdens een stage bij SUE, waar ze haar collega’s in actie zag.

In oktober 2023 trad Luna toe tot de balie van Antwerpen als stagiair-advocaat. Onder de begeleiding van Mr. De Clerck zal ze zich verder verdiepen in het strafrecht en haar vaardigheden aanscherpen.

Beoordelingen advocaat zeden

Na een periode van 5 jaar heeft Sanne mij perfect bijgestaan gedurende mijn gehele zaak. Het adviseren, bijstaan alsmede betrokkenheid bij de zaak heb ik als grote pluspunt ervaren!
Zwijgrecht verdachte
Délano
Vanaf het begin van onze delicate, vrij moeilijke en persoonlijke rechtszaak stond ze ons echt enorm goed bij. Ik weet dat ik professioneel moet blijven maar toch... het is als ware voor ons gezien een professionele "vriendin" geworden. Wij zijn enorm tevreden over haar werk, inclusief haar vriendelijkheid en discretie.
Zwijgrecht verdachte
Manuel
Sanne is zeer deskundig, geeft goed advies en is to the point. Duidelijke afspraken gemaakt zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Hele goede ervaring met een complexe uitgebreide rechtzaak. Hierbij is de eis van 6 jaar celstraf verminderd tot een gevangenisstraf met uitstel (voorwaardelijk).
Zwijgrecht verdachte
R.

FAQ

Luna hecht grote waarde aan de principes van discretie, zorgvuldigheid en vastberadenheid bij het behandelen van dossiers. Haar toewijding aan haar cliënten is onbetwistbaar, en ze zal er alles aan doen om een waardevolle en betrouwbare relatie met hen op te bouwen.

Luna zal je tijdens een eerste kennismakingsgesprek kosteloos en zonder verplichtingen van advies voorzien. Na dit gesprek zullen we samen bespreken hoe we je verder kunnen ondersteunen en eventueel vertegenwoordigen in de rechtbank. De kosten hiervoor zullen we in onderling overleg vaststellen.

Hieronder zijn diverse opties beschikbaar om contact op te nemen met Luna. Je kunt haar bereiken via e-mail, telefonisch of door gebruik te maken van ons contactformulier.

Contacteer
Luna Arcari

U kunt Luna een bericht sturen met het formulier, via social media in contact komen of bel naar het volgende telefoonnummer:

Collegae

Sanne de Clerck
Amber Hendriks
× Advies nodig?