Over ons

De bezieler van deze website is het advocatenkantoor SUE. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in zedenfeiten en staan bekend om onze persoonlijke aanpak en bereikbaarheid. Onze cliënten zijn bij ons geen nummer. In strafzaken staat er vaak veel op het spel: wij kiezen er dan ook voor om niets aan het toeval over te laten en er echt te zijn voor iedereen.

Onze sterktes

Altijd te bereiken

Het is voor ons belangrijk om er altijd te zijn voor onze cliënten. Telefonisch zijn we dan ook 24/7 te bereiken. Elk gesprek vindt steeds in alle vertrouwen en discreet plaats.

Veel ervaring in zedenzaken

Met meer dan 10 jaar ervaring in strafzaken en zedenfeiten weten wij het best hoe wij jou kunnen bijstaan. Iedereen verdient de beste verdediging.

Luisterend oor

Naast juridische adviesverlening willen wij er ook echt voor jou zijn. Zedenfeiten hebben vaak een grote persoonlijke impact, waar wij ook oog voor hebben.

Vrouwelijke touch

Een team van 3 powervrouwen staat voor jou klaar. Onze focus ligt op het opbouwen van een waardevolle vertrouwensband met al onze cliënten.

Wie zijn wij

Sanne De Clerck
Advocaat Amber Hendriks
Amber Hendriks
Advocaat Veronique De Hertogh
Veronique De Hertogh
Advocaat Luna Arcari
Luna Arcari
Zeer goed en staat altijd voor je klaar. Ben dus ver zeer tevreden gaat door het vuur voor je! Kan deze advocaat zeker aanraden!
Zwijgrecht verdachte
JOEY
Ik werd onmiddellijk goed begeleid vanaf het eerste contact en het af te leggen traject werd goed uitgelegd zodat ik wist wat er mij te wachten stond. Ik ben super tevreden over de geleverde dienstverlening.
Zwijgrecht verdachte
Steven
Ik ben zeer tevreden en zou haar zeker aanraden naar de toekomst toe. Ik heb alvast mijn advocaat gevonden!
Zwijgrecht verdachte
Michelle

Hoe werken wij

Bespreek uw
probleem

Bij ons kan u discreet en vertrouwelijk terecht. Praat 24/7 met een advocaat gespecialiseerd in zedenfeiten. Wij bieden graag een luisterend oor.

Ontvang
vrijblijvend advies

Door onze uitgebreide ervaring in zedenfeiten weten wij als geen ander hoe wij jou kunnen bijstaan. Ons eerste gesprek is altijd volledig gratis en vrijblijvend.

Professionele
bijstand

Als u er na ons adviserend gesprek van overtuigd bent dat wij jou ook in de verdere procedure kunnen bijstaan, doen we dit met volle overgave. Op deze manier ontvang jij de juridische verdediging die je verdient.

× Advies nodig?