Advocaat Sanne De Clerck

Sanne De Clerck is een advocate die bekend staat om haar persoonlijke aanpak, professionele houding en pragmatische aanpak. Ze zal als een leeuw voor je vechten en zorgt ervoor dat jouw rechten worden gerespecteerd. Ze maakt duidelijke afspraken en heeft uitgebreide kennis van zaken. Ze staat bekend om haar vriendelijkheid, luisterend oor en snelle en accurate werkwijze. Sanne heeft een uitstekende reputatie en wordt als advocaat geprezen om haar strategisch inzicht, discretie en kwaliteit.

Beoordelingen Sanne De Clerck

Zij heeft in mijn hoofd, in mijn leven, in mijn gezin de rust doen weerkeren. Nooit eerder gezien. De kennis, de gedrevenheid maar ook de empathie waarmee Meester Sanne De Clerck ons dossier behandeld heeft, is bewonderenswaardig. Dank u wel!
Zwijgrecht verdachte
D.
Vanaf het begin van onze delicate, vrij moeilijke en persoonlijke rechtszaak stond ze ons echt enorm goed bij. Ik weet dat ik professioneel moet blijven maar toch... het is als ware voor ons gezien een professionele "vriendin" geworden. Wij zijn enorm tevreden over haar werk, inclusief haar vriendelijkheid en discretie.
Zwijgrecht verdachte
Manuel
Sanne is zeer deskundig, geeft goed advies en is to the point. Duidelijke afspraken gemaakt zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Hele goede ervaring met een complexe uitgebreide rechtzaak. Hierbij is de eis van 6 jaar celstraf verminderd tot een gevangenisstraf met uitstel (voorwaardelijk).
Zwijgrecht verdachte
R.

FAQ

Sanne De Clerck studeerde in 2013 met onderscheiding af als Master in de Rechten aan de Universiteit van Antwerpen.

Sinds 2021 heeft Sanne De Clerck haar eigen advocatenkantoor opgericht. Momenteel is zij dus niet meer werkzaam bij Bannister, waar zij tussen 2016 en 2021 wel de strafrechtafdeling heeft uitgebouwd.

Ja, sinds 2013 is zij ingeschreven als advocaat bij de balie van Antwerpen.

Onze eerste kennismaking is gratis en vrijblijvend. Als je nadien beslist dat wij jou zullen verdedigen, komen we de kosten gezamenlijk overeen. Wij werken met een uurtarief of vaste prijs afhankelijk van jouw voorkeuren.

Ja, wij zijn als gespecialiseerde advocaten aangesloten aan de Orde van Vlaamse Balies en hebben onze expertise dan ook in het Belgische strafrecht opgebouwd.

Je kan haar 24/7 telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0487 44 07 20. Het is ook mogelijk om haar te contacteren via e-mail (sanne@advocaatzeden.be), via Whatsapp of via ons contactformulier.

Contacteer
Sanne De Clerck

U kunt Sanne een bericht sturen met het fomulier, via social media in contact komen of bel naar het volgende telefoonnummer:

Collegae

Veronique De Hertogh
Advocaat Amber Hendriks
Amber Hendriks
× Advies nodig?