Advocaat Veronique De Hertogh

Veronique De Hertogh is een veelbelovende advocate die in 2019 haar Master in de Rechten behaalde aan de Universiteit van Antwerpen. Sinds haar afstuderen heeft ze zich aangesloten bij de balie van Antwerpen, waar ze zich voornamelijk richt op straf(proces)recht en verkeersrecht. Haar toewijding aan het vak blijkt uit haar recente prestaties, waaronder het succesvol behalen van het getuigschrift Cassatieprocedure in Strafzaken in 2022 en het volgen van de Salduz-opleiding voor bijstand bij verhoren. 

Haar inzet om haar cliënten met empathie en oplossingsgerichtheid te benaderen, maakt haar tot een gewaardeerde professional binnen de juridische gemeenschap en een betrouwbare partner voor degenen die op zoek zijn naar juridische bijstand.

 

Beoordelingen advocaat zeden

Na een periode van 5 jaar heeft Sanne mij perfect bijgestaan gedurende mijn gehele zaak. Het adviseren, bijstaan alsmede betrokkenheid bij de zaak heb ik als grote pluspunt ervaren!
Zwijgrecht verdachte
Délano
Vanaf het begin van onze delicate, vrij moeilijke en persoonlijke rechtszaak stond ze ons echt enorm goed bij. Ik weet dat ik professioneel moet blijven maar toch... het is als ware voor ons gezien een professionele "vriendin" geworden. Wij zijn enorm tevreden over haar werk, inclusief haar vriendelijkheid en discretie.
Zwijgrecht verdachte
Manuel
Sanne is zeer deskundig, geeft goed advies en is to the point. Duidelijke afspraken gemaakt zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Hele goede ervaring met een complexe uitgebreide rechtzaak. Hierbij is de eis van 6 jaar celstraf verminderd tot een gevangenisstraf met uitstel (voorwaardelijk).
Zwijgrecht verdachte
R.

FAQ

Ja, ze is een advocaat gespecialiseerd in strafrecht en verkeersrecht. Ze benadert elk strafrechtelijk dossier met een scherpe en kritische blik, wat haar in staat stelt om voor elke zaak een op maat gemaakte en creatieve oplossing te ontwikkelen. Met een glimlach staat Veronique haar cliënten vanaf het allereerste contact bij.

Veronique zal je tijdens een eerste kennismaking kosteloos en zonder verplichtingen voorzien van advies. Na dit gesprek zullen we samen bekijken op welke manier we jou verder kunnen ondersteunen en, indien nodig, je kunnen vertegenwoordigen in de rechtbank. De kosten voor onze diensten zullen we in gezamenlijk overleg vaststellen.

Hieronder vind je verschillende manieren om Veronique te bereiken. Je kunt contact met haar opnemen via e-mail, telefonisch of door gebruik te maken van ons contactformulier.

Contacteer
Veronique De Hertogh

Collegae

Sanne de Clerck
Advocaat Amber Hendriks
Amber Hendriks
× Advies nodig?